Skip Navigation

Primark je prispel!

Primark je od leta 1969, ko je začela delovati prva poslovalnica v Dublinu, prehodil dolgo pot. Danes imamo več kot 350 trgovin v 11 državah širom Evrope in Amerike. Rastemo z izjemno hitrostjo in zdaj odpiramo popolnoma novo poslovalnico v Ljubljani! To je naša prva trgovina v Sloveniji, našli pa nas boste v nakupovalnem centru Citypark na Šmartinski cesti 152g, 1000 Ljubljana.

Trenutno iščemo vodje v prodaji. Želimo si ljudi, ki bodo s svojim vodenjem vzgled in znajo narediti učinkovite prodajne prostore. Biti morate ambiciozni, entuziastični in samoiniciativni ter zmožni uspešno motivirati svojo ekipo ter zagotoviti, da bodo za doseganje rezultatov vsi stopili skupaj. V nadaljevanju lahko izveste več o naših trenutnih prostih delovnih mestih.

Prosimo upoštevajte, da bo postopek izbire kandidatov potekal v angleškem jeziku, zato vas prosimo, da svoj življenjepis pošljete tudi v angleškem jeziku. Zadnji rok za prijavo na to delovno mesto je nedelja, 16 december.

Vas zanima delovno mesto asistenta v prodaji ali supervizorja? Ne skrbite, ta delovna mesta bodo objavljena malo kasneje, pred otvoritvijo trgovine. Bodite pozorni za več informacij!

Namestnik vodje poslovalnice

Funkcija namestnika vodje poslovalnice v podjetju Primark se ne more primerjati z enako pozicijo pri katerem koli drugem trgovcu. Tako je že zahvaljujoč sami velikosti in obsegu podjetja Primark, saj je večje, veliko večje – od povprečja. Skupaj z vodjo poslovalnice boste vodili več kot 100 zaposlenih, vse od zaposlenih na oddelkih do vodstvenih kadrov. Kot namestnik vodje poslovalnice boste potrebovali odlične vodstvene in komunikacijske sposobnosti, strast do prodaje in stremeti k odličnosti ter imeti vsaj 5-letne izkušnje kot področni vodja ali vodja poslovalnice v prodaji.

Prijavi se

Manager Oddelka

Funkcija managerja oddelka v podjetju Primark se ne more primerjati z vodstvenimi pozicijami pri katerem koli drugem trgovcu. Vaše poznavanje marketinga in pozitivna energija bodo odločilne lastnosti vašega vsakodnevnega vodenja oddelka, s ciljem doseganja marketinških ciljev, optimizacije prodaje ter zagotavljanja standardov podjetja in pokazateljev zadovoljstva strank. Vaša sposobnost komunikacije, vodenja in krepitve ekipnega duha bodo nujne poleg 3- do 5-letnih izkušenj v vodstvenih pozicijah.

Prijavi se

Vodja visual merchandising tima

V vlogi vodje visual merchandising tima v podjetju Primark tipičen dan ne obstaja, saj se vsakodnevno srečujete z novimi izzivi, kjer boste morali svoje sposobnosti in izkušnje z urejanjem prodajnih prostorov postaviti na preizkušnjo. Na dan prispe do 100 novih izdelkov in s svojo kreativno žilico boste svobodno ustvarjali navdiha polne stile v poslovalnici in izložbah, ter s tem spodbujali in povečevali prodajo. Iščemo kreativnost, proaktivnost, komunikacijske sposobnosti in poglobljeno poznavanje modnih trendov ob najmanj 3-letnih izkušnjah kot vodja visual merchandising tima v modni trgovini.

Prijavi se