Left content here
Right content here
Skip Navigation

Mert a munkánkban az emberek a legfontosabbak

Ambiciózus vagy? Mi is. Egyedi? Mi mindenképpen! Ha készen állsz rá, hogy maradandó nyomot hagyj a kiskereskedelem világában, jó helyen jársz! Piacvezető globális vállalatként fontosnak tartjuk, hogy egyedi, praktikus és a legújabb divattrendeknek megfelelő termékeink legyenek. Kollégáink emiatt szeretnek nálunk dolgozni. A megfizethető divat iránti elhivatottság mellett azonban közös értékrendünk, a rendíthetetlen támogatásunk és a lelkesedésünk is összeköt minket.

Csatlakozz csapatunkhoz és hagyd, hogy a benned rejlő potenciállal valódi sikereket érj el! Dolgozz velünk azon, hogy a kíváncsi nézelődőkből visszatérő vásárlók legyenek, és hogy élmény legyen hozzánk betérni! Csalj mosolyt az emberek arcára és ismerd meg egyre növekvő hálózatunkat! Akár pályakezdőként, akár sokéves tapasztalattal a hátad mögött csatlakozol hozzánk, a Primarknál számítani fog a szereped. Nálunk szárnyalhatsz! Ha kiválóan kommunikálsz, szenvedélyes csapatjátékos vagy és rajongsz a divatért – köztünk a helyed!

Mert hozzánk tartozol

Igen, a piac fontos szereplői vagyunk, de tevékenységünk többet jelent ruházati termékek forgalmazásánál. Működésünk egyedülálló, gyorsan dolgozunk, az embereket helyezzük előtérbe és jól érezzük magunkat együtt. Egy globális vállalatot hoztunk létre, melynek már pusztán a méretéből fakadóan hatással tudunk lenni – a vásárlókra, a világ különböző tájain a helyi közösségekre, a fenntartható fejlődésre. Képzésekkel és a maximális támogatásunkkal igyekszünk biztosítani, hogy sikeres lehess, hogy hozzájárulhass a világ szebbé tételéhez és eredményeket érj el. A divat gyorsan változik, és mi együtt változunk vele, mert ez a dolgunk.

Meet your colleagues
icon graduation

“Az előrelépési lehetőségek száma végtelen. Vannak kollégák, akik egykor csak hétvégén, részmunkaidőben dolgoztak a cégnél, ma pedig már üzletvezetők Belgiumban, Franciaországban, vagy épp Hollandiában.”

Sonny, üzletvezető-helyettes

icon graduation

“Interperszonális készségekre, pozitivitásra és energiára van szükséged, hogy nálunk sikeres lehess.”

Lenuta, részlegvezető

icon graduation

“Szeretem a változatosságot a Primarknál.Sok csodálatos emberrel lehet találkozni, rengeteg tapasztalatot szerezni és megfelelő szakmai képzést kapunk.”

Janem, részlegvezető

icon graduation

“Amit a legjobban szeretek a mindennapi munkámban, hogy én szabhatom meg a feladataim ütemezését.”

Katrien, személyzeti munkatárs

icon graduation

“Olyan embereket ismertem itt meg, akikkel életünk végéig barátok leszünk.”

Karen, kereskedelmi asszisztens

Sonny, üzletvezető-helyettes

“10 évig dolgoztam a leicesteri üzletben, majd tagja voltam a bővítési programnak Hollandiában. A vezetőim kerestek meg és ajánlották, hogy költözzek oda és legyek üzletvezető. Ha nyitott vagy rájuk, itt tényleg vannak lehetőségek. Nagy a rugalmasság.

Még sehol nem láttam ilyen csodálatos karrierutakat. Ez azon ritka munkahelyek egyike, ahol a hétvégente dolgozó részmunkaidős kollégából 3-4 éven belül üzletvezető válhat. Mindenkinek van esélye. De nem csak a gyors tempóban növekvő vállalat adta lehetőségek egyedülállóak, hanem a képzések is.

Miután felvettek, időbe telt, amíg hozzászoktam a munkatempóhoz, pedig vezetői pozícióba kerültem. A Primark azonban mindent megad, amire szükséged van, hogy sikeres lehess”

Lenuta, részlegvezető

“A hangulat a Primarknál egyedülálló. Mindig is szerettem másokkal együtt dolgozni, de az itteni pörgős környezet semmihez sem fogható. Az állásinterjúm is felejthetetlen volt. Az volt életem első interjúja, csak annyit tudtam, hogy elegánsan kell felöltöznöm. Az interjúztatók annyira megkönnyítettek mindent, végül nem is jelentkeztem máshova, nem akartam másik állást. Tudtam, hogy a Primarknál van a helyem.

Nagyon szervezett ember vagyok, így reggel első dolgom megtervezni a napomat. Szeretem a rutint, a megszokott feladatokat, de nemrégiben új munkafolyamatokat vezettünk be az üzleteinkben. Nagyon izgalmas kihívás volt a változások beépítése – és hogy mi volt a legjobb? Stratfordban én tanítottam be az üzletvezetőket, és a különböző szinteken dolgozó kollégákat. Óriási felelősség volt, de örültem neki és nagyon élveztem. A végén pedig mindenkinek sikerült az átállás, ami csodálatos eredmény.

Néhány éven belül szeretnék feljebb lépni és üzletvezető-helyettessé válni. Kihívást jelentene, hiszen vezetők is lennének a csapatomban, ami már egy teljesen másik szint. Még csak nyolc hónapja vagyok vezető, ami alatt gyorsan pörögtek az események, sok mindent elértem, és az üzletvezető-helyettesi pozíció betöltése azt jelentené, hogy még nagyobb felelősséget is tudok vállalni.”

Janem, részlegvezető

“A Primark előtt is a kiskereskedelemben dolgoztam, többek között részleg- és üzletvezetőként, de változásra vágytam. Olyan állást kerestem, ahol új célokat valósíthatok meg – és a Primarknál ezt megtaláltam! Az előző munkahelyemen vettem már részt új üzlet megnyitásában, de ezzel összehasonlíthatatlan egy új piacra való belépés. Rengeteg új arc, új kihívások, és ami a legfontosabb, sok elégedett vásárló. Csodálatos!

Az új üzlet megnyitásának előkészületeinél nagyon büszke voltam a teljesítményemre. A vásárlótér elrendezésére, a műszakok megtervezésére, az első rendelések leadására – majd természetesen a nyitás napjára.

Mikor felvettek, meglepett, hogy mennyien dolgoznak az üzletben, és mindenkinek megvan a területe, amelyikért felel. Ez a legjobb vállalat, amellyel a kiskereskedelmi szektorban találkoztam. A Primarknál tényleg érdemes dolgozni. Gyere és csatlakozz hozzánk te is!”

Katrien,személyzeti munkatárs

“Nem egyedül dolgozom – mind egy csapat részei vagyunk a Primarknál. Miközben közösen határozzuk meg a célokat, magam dönthetek arról, hogyan akarom azokat megvalósítani.

Itt nincs két egyforma nap. Leginkább azért, mert személyzeti munkatársként dolgozom. A felettesemmel ketten vagyunk felelősek a Hasseltben található üzlet minden HR-rel kapcsolatos kérdéséért. A fizetések kiszámolásától és ütemezésétől azok időben való kifizetésééig. Egy növekvő vállalat részei vagyunk és gyors munkatempóban dolgozunk. Mindig történik valami új, olyan is, amire nem számítottunk. Fontos az ellenálló képesség, és hogy szeresd a naponta érkező új kihívásokat.

A Primarknál érzem a bizalmat, a cég egészében és a közvetlen munkatársaimnál is. A személyzeti osztályon maximálisan bízok például a felettesemben, hogy megfelelően helyettesít, amikor szabadságon vagyok. Tudom, hogy rendesen elvégzi a feladatokat, és megbízom benne, hogy jó döntéseket hoz a távollétem alatt.”

Karen, kereskedelmi asszisztens

“Szeretek segíteni az embereknek és kapcsolatot teremteni a vásárlókkal. Kereskedelmi asszisztensként az a feladatom, hogy olyan ruhákat találjak a vevőinknek, amelyek méretben megfelelnek nekik és csodásan érzik magukat bennük. Azt szeretem a legjobban, amikor elmosolyodnak miután kijelentem, hogy jól áll nekik, amit választottak és aminek a megvásárlásán gondolkoznak.

Sokféle emberrel dolgozom együtt, családanyáktól gyakornokokig, és néhányan a legjobb fej emberek, akikkel valaha volt szerencsém együtt dolgozni. Olyanok vagyunk, mint egy család. Igazán jó őket minden nap újra látni!

Imádom a munkaidőt! Hétköznap reggelente én nyitom az üzletet és este 18:30-kor végzek. Ami azt jelenti, hogy minden este a családommal vacsorázhatok. Láthatom az unokaöcsémet a szabadnapjaimon, melyek előre meg vannak határozva, így sosem kell aggódnom a következő heti beosztás miatt. Rendkívül rugalmasnak találom a Primarknál a munkaidőt, ami a felvett gyakornokaink számára is remekül beválik.”

Meet your colleagues

Online jelentkezés Küldd el az önéletrajzodat!

Mit gondolunk mi? Átnézzük a pályázatodat és jelentkezünk!

Kiválasztási folyamat Egyik munkatársunk megismerteti majd veled a folyamat lépéseit, és kapsz elegendő időt felkészülni.

Ajánlat Eljutottál idáig? Fantasztikus vagy! Építsd nálunk a karrieredet!

Nekünk úgy jó, ahogy neked jó

A Primark tevékenységének középpontjában az emberek állnak, így elengedhetetlen, hogy megfelelő környezetet biztosítsunk ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesíthess. Ezért számos juttatást kínálunk, amelyek téged helyeznek előtérbe. Tapasztald meg, hogy a munkád milyen formában szolgálhat leginkább téged!

icon graduation

Mobilitás

Álláslehetőségek az Egyesült Királyságban és szerte a világban.

icon graduation

Tanulás

Fejleszd a készségeidet akár online, akár az irodai kurzusok széles választékának egyikén.

icon discount

Kedvezmények

Az üzletekben elérhető dolgozói kedvezmények.

icon holiday

Szabadság

Pihenj évente 31–33 napot vezetői pozícióban, vagy a ledolgozott óráid alapján rendelkezésedre álló szintén bőséges mennyiségű szabadnapon.

icon location

Vezetés

Válj vezetővé a vezetőfejlesztő programjaink segítségével!

icon graduation

Támogatás

Ismerd meg jólléti kezdeményezéseinket és az Dolgozói Segítségnyújtás Programot (DSP).

icon holiday

Egyensúly

A rugalmas megközelítésünknek és a különböző műszakoknak köszönhetően úgy dolgozhatsz, ahogy a neked legjobb.

icon discount

Nyugdíj

Gondoskodj a jövődről és lépj be vállalati nyugdíjpénztárunkba.

FELIRATKOZÁS ÁLLÁSÉRTESÍTŐ HÍRLEVÉLRE

Ha szeretnél értesítőt kapni e-mailben a vállalat állásajánlatairól, töltsd ki az alábbi űrlapot. Az itt megadott adatokat csak arra fogjuk használni, hogy értesítsünk azokról az esetleges nyitott pozíciókról, amelyek megfelelnek a keresési feltételeidnek. Nem használjuk őket kéretlen tartalmak küldésére és nem adjuk tovább harmadik félnek. Az értesítő beállításakor tetszőleges számú területet és helyszínt választhatsz ki!

Interested InVálaszd ki a listából, hogy milyen területen szeretnél dolgozni, majd keress rá egy helyszínre és válaszd ki a megfelelő opciót a javaslatok közül. Végül kattints a "Hozzáadom" gombra, hogy elmentsd a választott szűrőt.